Sa­la­de met oven­ge­roos­ter­de to­ma­ten, sper­zie­bo­nen en se­sam­dres­sing

De sesampasta tahin wordt veel gebruikt in het Midden-Oosten en is een absolute smaakmaker.

Ga naar het recept>>

 

 

Pa­ni­ni met moz­za­rel­la, abri­koos en pro­s­ci­ut­to

Lunch de luxe: een gegrild broodje met kruiden en abrikoos.

Ga naar het recept>>

 

 

 

Ge­gril­de wit­te to­nijn met avo­ca­do­sa­la­de

Probeer eens witte tonijn, een stevige vis met een milde smaak die duurzaam wordt gevangen!

Ga naar het recept>>

 

 

 

Quinoa met gra­pe­fruit, peer en gei­ten­kaas

Powersalade: quinoa bevat eitwitten, vezels en mineralen. Extreem voedzaam en extreem lekker!

Ga naar het recept>>

 

 

 

 

To­ma­ten­taart met zoe­te ui

Een heerlijk taartje voor tussen de middag!

Ga naar het recept>>

 

 

 

 

Tos­ti met ka­ten­spek, gei­ten­kaas en prui­men

Tosti ham-kaas-anders.

Ga naar het recept>>